Modal sekali tapi $$$$....masyukkk.

Peluang baik dan mampu milik....

Monday, November 10, 2008

Kalau Dah Rezeki...

Ni la klo ko orang nk tau almost every year masa family day nombor aku naik.Tak kira la kecik besar hadiah nya tapi itu lah hakikat kalau dah bertuah kan...nama pun lucky draw ye tak...Yang pasti nya no.0811 tanpa disangka2 naik la plak......heeeee.
Pada team D aku nak mintak maaf tak dapat nak bantu ko orang untuk pasukan tarik tali...nnti bila ko orang dah ade anak mmg ko orang msti paham keadaan aku....sorry sekali lagi aarr. Anyway bravo dan tabik spring to my team dgn team spirit ko orang smpai boleh jadi naib juara...ok la tu...

Lawan tetap llllawan...lawan sampai menang....

No comments:

Related Posts with Thumbnails

JMD dlm kenangan...sebelum berhijrah ke Arab Saudi....tapi kini kau telah tiada.Al Fatehah.

Family Day 2009-Part 1

Family Day 2009-Part 2

Wedding 10052009

Aksi Figo Jr. & Kenit

Retro Yang Penuh Dengan Cerita

My Family Album

LIFE GOES ON.....

Cerita Dalam Gambar

Tempat Jatuh Lagi Di kenang

Tempat Jatuh Lagi Di kenang

Aku & CCR dulu2

Aku & CCR dulu2

Penuh nostalgia...konvoi dri Klang ke JB....mane agaknye kawan2 aku ni yek ??.Aku yg no.3 dri kiri.

Penuh nostalgia...konvoi dri Klang ke JB....mane agaknye kawan2 aku ni yek ??.Aku yg no.3 dri kiri.

Currency Converter